Witajcie dziady!
Mam dla was konkurs w którym można wygrać pakiet kilku całkiem fajnych gier
Co należy zrobić aby wygrać? Odpowiedz na pytanie:
„Dlaczego to właśnie ja zasługuję na ten pakiet przecudownych, wypasionych gier?" Forma odpowiedzi dowolna, może to być tekst, mogą być fotografie, prace artystyczne lub/i cokolwiek innego co wam przyjdzie do głowy a uważacie, że zapewni wam wygraną.
Pracę proszę wrzucać do
>> tego << tematu na forum.
Po nadesłaniu prac przez wszystkich zainteresowanych, odbędzie się głosowanie (ankieta) , osoba która uzyska najwięcej głosów dostanie pakiet gier. W ankiecie może brać udział tylko 23 członków forum. Ankieta dopuszcza manipulacje, będzie można głosować na siebie, podlizywać się, przekupywać i zastraszać głosujących. Inne formy wpływania na głosy w ankiecie są zabronione!
Termin konkursu.Wstępnie do końca czerwca nadsyłamy prace. W szczególnych wypadkach jeśli będzie taka potrzeba przedłużymy termin.
Po nadesłaniu wszystkich prac i podsumowaniu konkursu zostanie utworzona ankieta, w której będziemy mogli oddać głos na naszego faworyta. Głosować będzie można przez tydzień.
Co zawiera pakiet gier?Do wygrania jest ostatni zestaw Humble Bundle V (w wersji light), pakiet zawiera gry:
Superbrothers: Sword & Sworcery EP – Twórcy twierdzą że to coś więcej niż gra i niż album z muzyką, w tej produkcji granice między jednym a drugim zacierają się.
LIMBO – Niesamowita historia chłopca poszukującego swojej siostry, w świecie strachów i koszmarów dziecka. Gra została doceniona za warstwę artystyczną.
Amnesia: The Dark Descent – Gra, w którą nie należy grać po ciemku, za to należy mieć zestaw pieluch na zmianę. Ambitny horror, oparty bardziej na niedomówieniach i atmosferze napięcia niż na bezpośredniej makabrze.
Psychonauts – Platformówka z ciekawą fabułą. Niestety nie grałem w nią jeszcze, jedyne co mogę napisać to, że dla niektórych jest podobno kultowa.
Do gier dodane są również ścieżki dźwiękowe w formatach MP3 oraz FLAC!
Gry działają w systemach Windows, Linux oraz Mac. Można je ściągnąć ze strony Humble Bundle lub ze Steam.
Powodzenia!