Jeśli chcecie to podajcie konfiguracje maszyn na których gracie, będę brał je pod uwagę robiąc kolejne konkursy i promocje. Informacje te mogą również podpowiedzieć w jaką wspólną (w miarę świeżą) grę moglibyśmy razem pograć. Ostatnio graliśmy w Medal of Honor Allied Assault, grafika w prawdzie archaiczna ale wspólna gra bardzo przyjemna.
Jeśli nie wiecie jaką macie konfigurację to w systemie Windows proponuję uruchomić aplikację dxdiag.exe ( domyślnie w katalogu C:\Windows\System32\dxdiag.exe ), po załadowaniu kliknąć przycisk "Zapisz wszystkie informacje...", powstały plik przesłać mi na maila, albo wyszukać w nim samemu odpowiednie informacje. Na temat innych systemów, może koledzy się wypowiedzą.
Moje konfiguracje do grania:
1. Stacjonarka: OS: Windows 7 64-bit Procesor: i5 760 (4 rdzenie, 2.8Ghz) RAM: 8GB Grafika: GeForce GTX 460 Rozdzielczość: 1600x900
2. Laptop: OS: Windows 7 64-bit Procesor: i5 3360M (4 rdzenie, 2.8Ghz) RAM: 8GB Grafika: AMD Radeon HD 7570M Rozdzielczość: 1600x900
Wolę grać na stacjonarce, na lapku tyko wtedy kiedy nie mam innego wyboru.
_________________ "The day the monkey is destined to die, all the trees get slippery" "Teraz prędko, zanim dotrze do nas że to bez sensu..."
|